COVID-19

“Cei ce cunosc Numele Tău, se încred în Tine, căci Tu nu părăsești pe cei ce Te caută, Doamne!” – Psalmul 9:10.

In urma restrictiilor impuse de autoritati (City of Toronto) privitor la adunarile publice, suntem nevoiti sa procedam in felul urmator atunci cand venim duminica la slujba bisericii: 
– vom parcurge chestionarul pe care guvernul provinciei Ontario l-a pus la dispozitia organizatiilor pentru Covid-19: Screening
– ne vom inregistra cu toti, inclusiv cei implicati direct in slujire: RBCT
– in cladirea bisericii vom respecta cu strictete regulile de protectie impotriva transmiterii COVID-19. Va rugam, in masura in care acest lucru este posibil, sa purtam masca si in parcare astfel incat, in interactiunea dintre persoane, de dinainte si de dupa slujba bisericii, sa nu fie probleme, mai ales daca distanta este mai mica de 2m.
– vom reduce din timpul slujbei bisericii la mai putin de 2 ore, programul continand inchinare si rugaciune publica, si predica

Incepand de duminica, Noiembrie 22, slujba bisericilor engleze va fi prin ZOOM. Urmeaza sa va trimitem link-ul astfel ca toti copiii si tinerii care doresc sa ia parte la slujba in limba engleza sa o urmareasca de acasa.
In cladirea bisericii va fi tinuta doar slujba in limba romana.

Frecventarea slujbelor Bisericii Baptiste Romane din Toronto in timpul pandemiei prin care trecem este alegerea fiecarei persoane potrivit incredintarii pe care o are.
Rugam persoanele in varsta sau persoanele care au probleme de sanatate si care prezinta un risc mai mare de imbolnavire sa-si faca decizia de a veni la biserica intr-un mod responsabil si in acord cu indrumarile familiile lor. 
Pentru cei care doresc sa urmareasca slujba bisericii online, aceasta va fi transmisa atat pe pagina de Facebook a bisericii, cat si pe website-ul bisericii.

Toronto Public Health’s Guidances for Places of Worship stabileste ca numarul de participanti la slujba bisericii poate fi de maxim 30% din capacitatea Auditorium-ului sau de pana la 50 de persoane in intreaga cladire
In situatia exceptionala prin care trecem, autoritatile actioneaza potrivit Reopening Ontario. Amenzile pentru nerespectarea legii sunt: pe persoana, minim $10,000 pana la maxim $100,000 (maxim $500,000 in cazul ofiterilor sau directorilor), iar pentru corporatii (asa cum este inregistrata biserica noastra) este de pana la $10,000,000.

Multumim pentru dragostea pentru Domnului, frati si oameni si pentru respectul fata de autoritati pe care fiecare le vom dovedi in acord cu invatatura Sfintelor Scripturi.
Multumim pentru alegerile biblic corecte pe care fiecare le vom face si pentru preocuparea ca, in atitudinea, vorbele si faptele noastre, sa se vada in aceste vremuri dificile, fie in cladirea bisericii, fie in orice alt loc, ca suntem ucenici ai Domnului Isus Hristos.

Comitetul de Conducere a Bisericii Baptiste Romane din Toronto

Ca si credinciosi, proclamam suveranitatea lui Dumnezeu peste toate lucrurile, inclusiv peste coronavirus. Dumnezeu este Creatorul, El ne cunoaste nevoile si suferintele si apelam la mila si indurarea Sa in oprirea acestei pandemii.

Ne vom ruga pentru cei bolnavi si vom sluji pe Dumnezeu, ca si pana acum, fiind binecuvantare semenilor nostri in aceste clipe dificile.

Ca Biserica vom privi viitorul nesigur dinaintea noastra fara teama, plini de credinta, bazandu-ne pe harul, promisiunile si ajutorul lui Dumnezeu. Vom trai cu intelepciune alegand sa ne incredem in Domnul si sa respectam regulile de igiena care ne ajuta la prevenirea bolii.

Informatiile de mai jos au rolul de a cunoaste evolutia pandemiei, de a ne ajuta sa facem cele mai bune alegeri si sa ne ghideze in rugaciune si slujire.

IMPORTANT

LINKS CU INFORMATII

DE CONSIDERAT

  • Medicamente (atat cele de pe prescriptie, cat si pentru raceala) pentru o perioada mai indelungata de timp
  • Persoane de contact la care sa puteti apela in cazul in care va imbolnaviti (in afara de autoritati)
  • Alimente care sa acopere necesarul familiei pentru o perioada mai indelungata de timp
  • Magazine care va pot livra alimente daca veti avea nevoie (Ex. Walmart)
  • Asigurare in cazul ramanerii fara loc de munca (Ex. Jose Salloum)

DACA AVETI SIMPTOME

PUTETI APELA LA NOI

  • daca va imbolnaviti, vrem sa ne rugam pentru voi. Ne puteti anunta la bbrtoronto@gmail.com sau (416) 803-7794
  • daca aveti nevoie sa vorbiti cu cineva despre lucrurile spirituale ne puteti contacta la bbrtoronto@gmail.com sau (416) 803-7794

EMCC