Children & Youth Ministries

FORMS

Pentru participarea copiilor sau a tinerilor la activitatile online sau in persoana organizate de Romanian Baptist Church of Toronto Inc si Lighthouse Bible Church este nevoie de inregistrare. Se va completa formularul In-Person & Online Meetings Fillable Form, apoi va fi printat si inmanat fie Pastorului Glen Zeidler, fie Alexandrei Terec. 

SUNDAY SCHOOL FOR CHILDREN (Scoala Duminicala a Copiilor)

Programul de Sunday School (in persoana) este oferit in prezent pentru grupa de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani.

Participarea copiilor la Sunday School va avea loc numai dupa:

(a) o evaluare facuta acasa de parinti/bunici privind starea de sanatate personala si a fiecarui copil/nepot ce va veni la program (se vor folosi intrebarile de la link-urile de mai jos);

(b) dupa semnarea formularului pus la dispozitie la intrarea in sala de clasa (formularul poate fi completat si online la COVID-19 School Screening si apoi trebuie trimis la monica_barbur@yahoo.ca).

In eventualitatea in care, in urma evaluarii facute acasa, parintii/bunicii sau copiii/nepotii prezinta simptome de raceala, copiii nu vor putea participa la Sunday School. Multumim de intelegere.

Formular de evaluare a starii de sanatate a copiilor: COVID-19 Screening – for Children.

Formular de evaluare a starii de sanatate a parintilor care-si aduc copiii la Sunday School: COVID-19 Screening – for Parents.

Formular de evaluare a starii de sanatate a invatatoarelor de copii, ajutoarelor de invatatoare, vizitatorilor: COVID-19 Screening – for Staff & Visitors.

YOUTH MEETINGS (intalniri de tineret)

Datorita situatiei create de pandemia de COVID-19, intalnirile de tineret nu au loc in persoana in cladirea Bisericii, ci online, prin intermediul programului Zoom. Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati pe Pastor Glen Zeidler la (647) 500-3755 sau glenzeidler@gmail.com.

LINKS:

COVID-19 Guidance: Child Care Centres

COVID-19 Guidance: Faith-Based Organizations