Children & Youth Ministries

Pentru participarea copiilor sau a tinerilor la activitatile organizate de Romanian Baptist Church of Toronto este nevoie de inregistrare.

La inceput de an scolar (sau din momentul in care copilul sau tanarul incepe sa participe la programele si activitatile oferite) se va completa formularul 2023-2024 RBCT Children & Youth Ministry Registration Form apoi va fi printat si inmanat Lidiei Coroian sau Alexandrei Terec. 

SUNDAY SCHOOL FOR CHILDREN (Scoala Duminicala a copiilor) este oferita pentru grupa de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 11 ani, in fiecare duminica, de la 11.00am.

AWANA (program pentru copii)este oferit in fiecare a doua vineri, dupa calendarul din RBCT Calendar.

YOUTH MEETINGS (Intalniri de tineret) – au loc in fiecare a doua vineri, dupa calendarul din RBCT Calendar.

Detaliile programelor pentru copii si tineri in timpul anului scolar 2023-2024 le puteti afla la 2023 – 2024 RBCT Children and Youth Ministry Programs.

IMPORTANT PENTRU PARINTI: Slujbele Bisericii Baptiste Române din Toronto sunt publice și sunt transmise online prin YouTube și Facebook. Ca urmare  copii și tinerii care sunt implicați in programul slujbelor Bisericii, apar in video-urile postate pe cele doua platforme sociale. RBCT nu are nici un control asupra redistribuirii acestor materiale. Rugăm parintii sa isi faca in cunostinta de cauza decizia de a permite sau nu copiilor și tinerilor sa fie parte din aceste transmisii publice.