ANUNTURI

Septembrie 3 – Cina Domnului

Septembrie 8 – Awana Perents Evening. Se anuleaza slujba saptamanala a Bisericii astfel ca parintii sa poata participa la eveniment. 

Septembrie 15 – incepe programul Awana (in fiecare vineri seara; 7.00-8.30pm; potrivit programarii din calendarul folosirii cladirii pe care-l gasiti pe partea stanga a  paginii principale a website-ului)

Septembrie 17 – Colecta speciala pentru repararea acoperisului si burlanelor bisericii. Costul lucrarii este de $8,700+HST.

Camp Rama 2018 – cei care intentionati sa participati la camp-ul bisericii ce va fi organizat la Rama (August 3-6, 2018) trebuie sa va retineti un loc cat mai repede posibil platind $10 administratorului RBCT, fr. Laci Pap. Daca cineva este interesat sa fie la camp pentru intreaga saptamana, Iulie 30-August 6, anuntati de urgenta pe administratorul bisericii, fr. Laci Pap. Daca vor fi suficiente persoane doritoare sa petreaca intreaga saptamana la camp, se va contacta Biserica Maghiara din Toronto pentru a vedea daca putem inchiria toate zilele acelei saptamani, nu numai week-end-ul.

Incepand cu luna August 2017, donatii pentru Biserica Baptista Romana din Toronto pot fi facute si prin Interac e-Transfer pe adresa de e-mail: bbbrt.donations@gmail.com si folosindu-se parola: “slujire”. Daca doriti sa folositi o alta parola va rugam sa trimiteti un e-mail cu continutul acesteia la adresa: Lidia.l.coroian@gmail.com