Anunturi

SLUJBELE BISERICII IN PERSOANA

DUMINICA – de la 10.00am

VINEREA – de la 7.30pm. Slujba de vinerea este saptamanala online, prin Zoom (informatiile sunt mai jos), si o data la doua saptamani, in persoana, in Grace Chapel (dupa programul: Noiembrie 12, 26, Decembrie 10).

Nu este necesara inregistrarea pentru participarea in persoana la slujbele Bisericii, insa se vor respecta recomandarile autoritatilor, asa cum apar pe pagina: COVID-19 Guidance: Faith-Based Organizations.

Este obligatoriu ca toti care intentioneaza sa fie prezenti la slujba Bisericii sa isi faca un pre-screening folosind link-ul: Patron Screening Poster.

Parintii/bunicii care doresc sa-si trimita copiii/nepotii la programul de Sunday School oferit de Biserica vor trebui sa urmeze procedura de pe pagina: Children & Youth Ministries.

SLUJBELE BISERICII ONLINE

DUMINICA, slujba in limba romana, de la 10.00am:

Facebook – LINK

DUMINICA, slujba in limba engleza (condusa de Pastor Glen Zeidler si Pastor Jacob Nuh); de la 10.30am, accesul este de la 10.15am:

Zoom – LINK
Meeting ID: 158 857 098
Password: 316

VINERI, Seara de Rugaciune si Studiu biblic a RBCT, de la 7.30pm, accesul este de la 7.15pm:

Zoom – LINK

DONATII pentru Biserica Baptista Romana din Toronto pot fi facute prin Interac e-Transfer pe adresa de e-mail: bbrt.donations@gmail.com. Contul este setat pe “autodeposit” – banii vor fi depusi in banca in mod automat, fara a fi nevoie de parola.

Posted on